Perpetual

Commercial
Melbourne  .  365m²  .  2015

Perpetual’s brief was for a vibrant, energised office space, which would maintain the corporate feel necessary for a financial services group.

Meeting rooms flow from the entry and waiting area, leading on to utility spaces and a quiet room. Central to the open-plan workspace, is the staff breakout. The focus of the fitout, it doubles as an informal meeting space, and a staff break room.

Geometric patterning breaks up the window glazing throughout, while allowing light to infiltrate core areas. The colour scheme plays on the client’s branding colours, while the blonde ply and copper enliven the blues and greens.

Read the Furnishing International article on the Perpetual Trustees project.

This project has recently been shortlisted for the Dulux Colour Awards 2016.