Balance Wellness Studio

Client : AMP Capital

Size : 200m2

Project Status : Completed 2019

AMP Capital needed a design concept that would transform the dilapidated ground-floor shell of its Bourke Street office block into a sleek wellness studio with an industrial aesthetic.

The brief was to create two key zones; one arrival area with change rooms, storage and a water station, and the main studio for yoga, pilates and exercise classes. Our design team took a holistic approach to these requirements, drawing on an earthy colour palette and clever spatial planning to create a calming atmosphere and encourage a fluid journey throughout the space.

We created an inviting entry zone with ambient feature lighting, comfortable seating and a large round table for touchdown, while storage and water facilities were cleverly positioned for close proximity to the change rooms and studio. The studio itself is concealed behind an architectural timber screen, creating a serene haven that is balance by name and by design.

Photographer: Jack Lovel
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat